Overblog
Editer la page Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Blog

fratunprogeh Blog

Fortnite figurák árgép

A megadható maximum ár: 2 000 000 000 Ft.

A figura mérte: 5 cm.

Rendeld meg McFarlane Fortnite Raptor figura - 18cm. 9.900 Ft.

Fortnite termékek, figurák és egyéb cuccok a legnagyobb választékban. Ha ajándékot keresel, akkor érdemes beszerezni a játék ikonikus állatját.

Fortnite figura-13%. Fortnite Csapatmód 4 figurával. 22.990 Ft 19.990 Ft. Kosárba teszem. Iratkozz fel hírlevelünkre. Feliratkozás.

A csomagban egy darab Spectre fegyvert és egy épületelemet is találsz.

Hozzánk is elért az örület, kicsit utána jártunk mit is kell tudni a Fortniterol. A Fortnite egy az Epic Games által fejlesztett online videojáték. Fortnite is the completely free multiplayer game where you and your friends can jump into Battle Royale or Fortnite Creative. Download now for FREE and jump into the action. Ez a weboldal cookie-kat használ az elemzésekhez, valamint a testreszabott tartalmak és hirdetések megjelenítéséhez. A Fortnite kultuszvilágának alakja.

Használt ár: 4000 Ft.

Fortnite figurák (zsákbamacska) vásárlás olcsón. A játék fegyvereinek listája viszonylag nagy, ezért nem árt tudnunk mit is tartunk a kezünkben amikor szembe találjuk magunkat egy ellenféllel. Ritkasági szintek. Más játékokhoz hasonlóan (pl.: World of Warcraft), itt is színek jelölik a fegyverek ritkaságát. A név színezésén kívül a tárgy körüli fény színe alapján állapíthatjuk meg ritkaságát. A feltüntetett ár egy szettre vonatkozik, melyet.

Mindegyik karakter 19 mozgatható ízületi ponttal rendelkezik, így. Raven is the master of brooding. Sparkle Specialist is ready to shine on and off the battlefield. Tricera Ops is ready to bring the pain. Fortnite figurák a piacon.

https://www.torrent99.pw/
Partager cette page
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :