Overblog
Editer la page Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Blog

fratunprogeh Blog

Mindig tv app nem működik

Antenna Hungária. 2.3 rating. Utilities Add to dashboard.

Download the latest version of MinDig TV for Android.

Download MinDig TV app for Android.

Minden, ami szórakozás. A MindDig TV App új neve mostantól mindiGO TV. Nem sikerült betölteni az alkalmazást. Free download MinDig TV for Windows 10. Sok felhasználó panaszkodott már tegnap is arra, hogy az App Store akadozott, egyesek csupán új alkalmazásokat nem tudtak letölteni, míg mások be sem tudnak lépni.

A nevében, funkcióikban és tartalmilag. Version update MinDig TV was updated to version 4.0.8 Dec 17, 201 Version update MinDig TV was updated to version 3.5 Feb 18, 201 More downloads MinDig TV reached 500 000 - 1 000 000 downloads Jun 8, 2015. Nem a földfelszíni (Mindig Tv) sugárzásra. Néhány támogatott adót kiemelve: M1, M2, Duna, M4 Sport, M5, Duna World. A MinDig TV az Antenna Hungária Zrt. Neve a Mindenhol digitális TV rövidítése. A 2008. december 1-jén indult hálózatot öt multiplex alkotja. Watch Hungarian TV on your device with MinDig TV.

MinDig TV Extra csatornakiosztás.

Antenna Hungária, the publisher behind many iOS app (MinDig TV,Antenna tájoló), brings MinDig TV with a number of new features along with the usual bug fixes. MinDig TV app has been update to version 1.0 with several major changes and improvements. Habár sokan a TV halálát várják, ez nyilvánvalóan nem fog bekövetkezni. Már van megoldás. Feltörni nem lehet. De elmész Komárnoba és meg lehet venni a MEMO SERVISbe a kártyát.

Peel Universal Smart TV Remote Control.
Ezt az alkalmazást letöltheti a Microsoft Store-ból Windows 10-re, Windows 10 Mobile rendszerre.

A MinDig TV Applikáció a MinDig TV szolgáltatáshoz kapcsolódó ingyenes mobilalkalmazás. Virus Free. Ha barátai még mindig bosszantottak az App Store-nál, akkor csak oszd meg ezt a cikket. Ha nem ment a telepítés, akkor ez a leírás segíthet (nem raspberry, de nagyon részletes). 3. A DVB-T csatornák beállítása. MinDig TV app használata. Nyissuk meg a MinDig TV appot, és megmutatja nekünk.

Comments for MinDig TV. Hiába a microsoft fiók, nem tudok bejelentkezni. (vagy minek csúfoljam) bal oldalon ott vírit egy nagy kék mindig tv extra felirat. De nem reagál semmire. Valami többre számítottam azért. Kompatibilitás a TV készülékekkel: Ez általában csak otthon szokott kiderülni. MinDig TV. Kihez fordulhatok segítségért.

Partager cette page
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :